esd_header.jpg

Peran ESD SL

Beskrivelse og fordeler:

Peran ESD SL er et el-avledende2-komponent, epoxy-basert gulvsystem, som er tilsatt et spesielt utvalgt fyllstoff. Med Peran ESD SL oppnås en glatt, ensfarget overflate med en tykkelse på ca. 2,2 mm.

Peran ESD SL brukes i miljøer med tung og intensiv trafikk, hvor det kreves avledning av statisk elektrisitet,f.eks. hvor det arbeides med følsomme elektroniske komponenter samt i renromsmiljøer.

Også velegnet i miljøer, hvor det arbeides med gass, oppløsningsmidler og sprengstoffer samt i lokaler, hvor der er risiko for støveksplosjoner trafikk

Peran ESD STB Compakt

Beskrivelse og fordeler:

Peran ESD STB Compact er et el-avledende, 2-komponent, epoxybasert gulvsystem. Peran ESD STB Compact gir en sklisikker overflate. Legges i en tykkelse på ca. 3 mm.

Peran ESD STB Compact er velegnet i miljøer med tung og intensiv trafikk, hvor det kreves avledning av statisk elektrisitet, f.eks. hvor det arbeides med følsomme elektroniske komponenter eller i renromsmiljøer. Også velegnet i miljøer, hvor det arbeides med gass, oppløsningsmidler og sprengstoff samt i lokaler, hvor det er risiko for støveksplosjoner.