Tak og Membran

Tak og membran

Gulv og Tak AS leverer og monterer membraner til mange formål. Med erfarne montører utføres oppdrag.

Montørene våre er svært erfarne, noe som er en forutsetning for et vellykket resultat.

Vi kan tilby takforvaltning for nye og eksisterende tak. Dette kan gi opptil 20 års garanti på nye installasjoner.

Ledig stilling

Gulv og Tak AS er alltid på jakt etter dyktige taktekkere.

Ta kontakt med Kristoffer Myklebust eller Njål Gramstad.

Tak

Vi leverer systemer for de fleste typer tak, men i all hovedsak ønsker våre kunder flate tak.

Om man benytter kompakte tak, eller tak med luftesjikt har vi produkter og montører som ordner det beste resultat.

som gønne tak med torv eller sedum, vakum tak, byggetidstekking, tak med redusert kjølebehov og 

Nybygg

For å gi utbygger størst fleksibilitet benyttes byggetidstekking, som også kan installeres som kombinert dampsperre i kompakttak.

Renovering

Med svært fleksible materialer og løsninger kan vi enkelt løse utfordringer ved renoveringer eller utbedringer på eksisterende bygg. Gulv og Tak AS har god erfaring med sløysrenner og andre spesialdetaljer.

Grønne tak/vegger

Produktene vi monterer er rotbestandige og godkjent av Sintef. Løsningene vi har erfaring med er både godkjent for torv og sedum. 

Solceller

Med en stadig økende energibehov og energipriser blir det mer lønnsomt å installere solceller. Gulv og Tak AS sammarbeider med godkjente installatører, og leverandører med høyeste kvalitet.

Terrasser

Våtrom

Ved å montere membran på våtrom sikrer man en jevn og totalt tett overflate. Med fliser på topp ligger alt til rette for en sikker baderomsløsning. Bildet viser Sintef Byggforsk sin anbefalte soneinndeling på bad hvor det er angitt minsteareal for de våte sonene.

Kjøkken

Byggteknisk forskrift (TEK) har krav om hvordan våtrom som bad og rom med vanninstallasjoner (kjøkken) skal bygges. Hovedprinsippet er å unngå skader som følge av vannlekkasjer.

På kjøkkenet er det ikke krav til tett gulvbelegg og sluk. Utfordringen oppstår når løse, vanntilkoblede maskiner som oppvaskmaskin, kjøleskap og kaffe/vannmaskiner monteres.

I Sverige er nå antallet vannskader på kjøkkenet høyere enn lekkasjeskader på badet, 33 prosent mot 28 prosent, ifølge forsikringsselskapet Tryg.

Telt

Reperasjon og vedlikehold på industritelt har vi god erfaring med.

Tunell/Kulvert

Basseng/Dam

Gulv og Tak AS benytter leverandører hvor kvalitet, funksjon og innovasjon står i sentrum. Produksjonen foregår i Norge og produktene kjennetegnes ved høy punkteringsmotstand og stor bruddforlengelse. Selve membranbelegget er laget av selvslukkende PVC og varmluftsveises i skjøtene for å sikre et tett resultat. Varmluftsveising er dessuten god HMS idet vi unngår åpen flamme og de situasjonene det kan medføre.

Referanser